Servicii

Descoperă avantajele After Class Gepeto!

Oferim servicii adaptate nevoilor copiilor, pentru o dezvoltare armonioasă și distracție educativă.

Transport sigur: Asigurăm transportul copiilor de la școală la sediul nostru, pentru a le oferi o experiență fără griji și în siguranță.

Mese echilibrate: În cadrul serviciului nostru de catering, copiii vor beneficia de un meniu diversificat pentru prânz, cu două feluri principale, și o gustare sănătoasă.

Supraveghere de încredere: Echipa noastră se ocupă de îngrijirea și supravegherea atentă a copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, asigurându-le un mediu protejat și stimulant.

Grupuri mici: Pentru a oferi atenție individuală, organizăm grupe de lucru cu un număr maxim de 10 copii, asigurând un proces educațional personalizat.

Sprijin la teme: Cadrele didactice oferă asistență în efectuarea temelor și susțin copiii în activitățile școlare, promovând dezvoltarea lor intelectuală și autonomia.

Activități recreative: Pe lângă programul academic, oferim activități recreative și opționale, precum teatru, dans, karate și cursuri de limbă engleză și germană, pentru a stimula creativitatea și pasiunile copiilor. (Activitățile opționale sunt disponibile la cost suplimentar.)

Orar: Programul se desfășoară între orele 11:00 și 18:30, oferindu-vă flexibilitatea necesară în gestionarea programului zilnic al copiilor.

Asigurați-vă locul pentru copilul dumneavoastră la After School Gepeto cu un contract valabil pe întregul an școlar, din septembrie până în iunie. Taxele sunt transparente, cu o contribuție fixă lunară și una adițională pe zi pentru masa copiilor. Înscrierile se fac prin achitarea primei luni de afterschool, în luna septembrie, garantându-vă participarea.